minus REA

Minus är ett danskt märke som på ena sidan är trogen mott den skandinaviska designtrend, men å andra utmanare minimalism genom att lägga till små detaljer till deras kläder som du normalt inte ser i den skandinaviska mode.

Minus kläder är så enkla i sitt uttryck, färgskalor är diskret och ta alltid utgång i vitt, svart eller grått och det innebär till exempel att Minus jackor och klänningar kan kombineras över kollektioner och årstider.

Som med de flesta andra märken, hittar du hos Minus ett bra utbud av jackor, kavajer, klänningar, byxor, toppar och skjortor - allt i deras minimalistisk stil. Minus kläder är av god kvalitet och priset är bra - med ca 700-800 kr. för ett par byxor eller en klänning, är det värt att se om du kan hitta Minus på rea när du köper kläder på nätet.

För närvarande har vi 0 produkter från minus och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

Du kan också läsa mer om minus på deras officiella webbplats.

0 / 346
Meny
Navigering