Second Female REA

Second Female grundades 2000 och deras vision är att skapa fyra årliga kollektioner som å ena sidan är enkel och minimalistisk, och å andra sidan speglar aktuella trender. De gör alla kläder för kvinnor som är enkel, men med detaljer och element som inspirerats av de kläder du ser på catwalken.

Det innebär bland annat att Second Female's klänningar och jackor är i hög efterfrågan eftersom du får en perfekt blandning av trendiga, klassiska och skandinavisk minimalism. Så om du är på jakt är en läcker vardags klänning eller en skuggig klänning för en fest som är skandinavisk i sitt uttryck är Second Female ett bra ställe att leta.

Priserna på Second Female är i det låga mellanregistret - dvs. du kan köpa en vacker klänning för 500-700 kr medan deras jackor börjar runt 800, -
Därför lönar det sig också att köpa Second Female till försäljning - så att du får något riktigt fina kläder i bra kvalitet till ett bra pris. Om du köper dina Second Female kläder på nätet är en ännu större chans att du hittar den på rea!

För närvarande har vi 68 produkter från Second Female och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

Du kan också läsa mer om Second Female på deras officiella webbplats.

68 / 426
1 2
Meny
Navigering