Geox REA

En sko från Geox är Italiens svar på Ecco skor. Tanken bakom Geox är att de gör skor och stövlar med hål i sulan, som tillåter foten att andas. För att förhindra att vatten tränger in i skon är inuti skon ett vattentätt membran som låter fukt flykt av skon - membranet är utformat så att vatten endast kan tränga in genom en väg: ut.

Förutom att transportera bort fukt från foten är Geox skor och stövlar också gjort med en extra flexibel sula som bidrar till att skon är mer bekväm att gå på en lång tid.
Geox sandaler är oftast gjorda av läder, vilket bidrar till att ge en bekväm sandal som anpassar sig efter foten och aldrig gnagare.

Geox gör också barnskor på samma princip - bra att gå in, transporterar bort fukt från foten medan den smarta designen som gör dina barn tycker att de är coola. Geox skor för barn finns på nätet på flera ställen och detta innebär att det finns ett stort utbud att välja mellan.

Köp dina Geox skor och stövlar på rea - det lönar sig!

För närvarande har vi 372 produkter från Geox och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

Du kan också läsa mer om Geox på deras officiella webbplats. Det finns även mer information om Geox på Wikipedia - titta på Geox Wikipedia-artikel, om du är nyfiken.

372 / 1 415
1 2 3 4 5 6 7
Meny
Navigering