Ganni REA

Ganni är dansk design när den är som bäst - Det är ett ungt märke som grundades 2000 och stilen är alltid feminin - inspirerad av det förflutna , stora ikoner , men även med moderna element som gör deras design har alltid kanten och att man lätt kan känna igen en Ganni klänning.
Den särskilda kännetecken av Ganni utformning är dess användning av unika mönster. Du kan, till exempel, vara säker på att varje säsong kommer 2-3 klänningar från Ganni med ikoniska mönster - för några säsonger sedan var det en palm mönster, men klassiskt blommönster med en twist är Ganni också bra att använda på sina klänningar, byxor och jackor.

Det finns nu många säljer Ganni på nätet och många online butiker som säljer Ganni innebär att det är mycket mer sannolikt att du kan hitta en del av det på rea eller utförsäljning.

Både Ganni's jackor och deras klänningar är några av de stilar där du enkelt kan spara mycket pengarmange penge. Ganni klänningar ofta kostar 700-900 kr ( eller mer) och därför är även en liten besparing på 30 % snabbt mycket pengar - Och vem skulle inte vilja betala 649,- i stället för 899,- för en vacker klänning ?

För närvarande har vi 33 produkter från Ganni och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

Under märket Ganni kommer du även att hitta följande underliggande märken:

Du kan också läsa mer om Ganni på deras officiella webbplats.

33 / 211
Meny
Navigering