2ND DAY REA

2nd DAY är en av linjerna i den stora danska modehuset Day Birger et Mikkelsen . Det är en underlinje för kvinnor, där fokus ligger på jeans och 2nd DAY producerar märkeskläder för kvinnor som är inspirerad av street-stilen. Med 2ND DAY får du allt för din garderob - från jackor, klänningar, tröjor, t-shirts och många sofistikerade tillbehör.
2ND DAY kläder kan bäst beskrivas som super läckra vardagskläder och lite avslappnade festkläder, men alltid i material av hög kvalitet och med en rå twist.
Läder är ett av de material 2ND DAY ofta använder i sina samlingar och detta vackra material har en fin balans mellan rå maskulinitet och sensuell kvinnlighet som passar perfekt i 2ND DAY's bild av den läckra garderob.

En 2ND DAY klänning betonar, liksom resten av sina kollektioner, dels din kvinnliga utstrålning och ger dig på andra sidan en aura av styrka, och det är just därför det 2ND DAY's klänningar är så jäkla populära.

Köp dina kläder från 2ND DAY till försäljning eller rea och få kläder i en mycket god kvalitet, på ett lika bra pris - Shopping på nätet är verkligen en bra idé när du vill ha en fin garderob för lite pengar.

För närvarande har vi 61 produkter från 2ND DAY och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

Under märket 2ND DAY kommer du även att hitta följande underliggande märken:

Du kan också läsa mer om 2ND DAY på deras officiella webbplats. Det finns även mer information om 2ND DAY på Wikipedia - titta på 2ND DAY Wikipedia-artikel, om du är nyfiken.

61 / 461
1 2
Meny
Navigering