Gant REA

Den klädmärke Gant uppstod på 1960-talet, och deras framgång bygger på studenter och lärare vid Yale University, som snabbt tog Gants kvalitets- skjortor för sig själva. En av de saker som gjorde Gant skjorta så populärt var att det var en knapp-down skjorta som var mycket modern i USA vid den tiden.

Sedan dess utvecklat Gant sin produktlinje och du kan klä upp i Gant kläder från topp till topp, oavsett om du är man eller kvinna. Deras stil är typisk amerikansk, på den eleganta och polerade sätt - de gör läckra vardagskläder i spännande färger och god kvalitet.

Gant har en linje som är mer ungdomlig och med lite mer kant än deras huvudlinje: Gant Rugger. Det är i denna linje som du hittar de något mer udda design, grövre material och andra råvaror detaljer, så om du är på en sida som USA utseende men å andra sidan tycker det är lite för polerat är Gant Rugger varumärke definitivt för dig!

Det ligger några Gantbutiker runt om i Sverige, men om du är ute efter några av Gants läckra pikétröjor, skjortor, jackor, eller deras linje för kvinnor, Gant Woman, är det enklaste sättet att köpa den på nätet. Kommittén är större, du nästan alltid få gratis frakt och ganska ofta kan du ha tur att hitta det du letar efter på försäljning eller som erbjuds där du kan spara några procentsatser.

För närvarande har vi 1 850 produkter från Gant och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

Under märket Gant kommer du även att hitta följande underliggande märken:

Du kan också läsa mer om Gant på deras officiella webbplats.

1 850 / 3 967
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Meny
Navigering