G-Star REA

G Star Raw är ett holländskt jeansmärke som har utformat läckra jeans sedan 1989. G-star har ett utsökt urval av jeans och t-shirts för både män och kvinnor. Ursprungligen heter märket Gap Star, men därför att de var ofta misstas för det amerikanska märket GAP valde de att byta namn till G-Star RAW.
G-STAR designer kläder för män och kvinnor. Förutom jeans, har de ett brett sortiment av allt från jackor, klänningar, boxare, bälten, hattar, och massor av coola t-shirts med tryck!

G-Star är ett exklusivt klädmärke och priset är därefter - du hittar alltså ingan billiga jeans i deras sortiment - priset börjar på 1000 kr! Därför lönar det sig att köpa G-Star jeans på rea - det finns pengar att spara och om du har tur, kan du göra ett bra köp.

För närvarande har vi 182 produkter från G-Star och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

Under märket G-Star kommer du även att hitta följande underliggande märken:

Du kan också läsa mer om G-Star på deras officiella webbplats. Det finns även mer information om G-Star på Wikipedia - titta på G-Star Wikipedia-artikel, om du är nyfiken.

182 / 938
1 2 3 4
Meny
Navigering