Puma REA

Du hittar alltid läckra sportkläder från Puma som gör både skor, jackor och annat träningskläder. Men det är framför allt deras sneakers och den ikoniska stripe ner skon som är kännemärken av Puma.
Varje säsong gör Puma några extra läckra sneakers och de har bland annat samarbete med Alexander McQueen. Så om du blir trött på Nike Roshe, och behöver en annan läcker varje dag sneaker kan du vara säker på att hitta ett trevligt par hos Puma.

Puma grundades 1924 av två tyskar, och redan 1936 satt deras skor på en 4-gånger olympiska guld vinnare, Jesse Owens. Så Puma vet hur man skruva en bra träningsskor samman, det finns verkligen ingen tvivel om detta.

Förutom skor och sneakers gör Puma även vanliga t-skjortor, vanligt fitnesskläder och läckra jackor.

För närvarande har vi 365 produkter från Puma och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

Du kan också läsa mer om Puma på deras officiella webbplats. Det finns även mer information om Puma på Wikipedia - titta på Puma Wikipedia-artikel, om du är nyfiken.

365 / 1 882
1 2 3 4 5 6 7
Meny
Navigering