Asics REA

Asics gör en sak: skor! Och de är jävligt bra på det. Asics gör olika typer av sneakers, löparskor och handbollsskor och de har alla en super bra passform.

De har många olika produktlinjer och modeller, och några av de mest populära modellerna är Asics Kayano och Asics Nimbus. Kayano är en klassisk löparsko som först såg dagens ljus 1993 och Asics har utvecklat på skon sedan dess, så att det i dag bland andra har ämnen i gel och är flera gram lättare.
Nimbus är också en trevlig löparskor, hos vilka överdelarna är dubbel stretch mesh och en kontinuerlig mellansula hjälper till att ge en super bekväm sko.
Både Asics Kayano och Asics Nimbus är det värt att köpa på rea för skor av denna kvalitet är dyra.

Om du tycker att det är svårt att bedöma vad skor du behöver från Asics, gå till deras hemsida, där de har utvecklat ett multi steg guide som hjälper dig att avgöra vilka skor passar din fot och dina behov. Så kan du enkelt köpa ASICS skor på nätet på rea.

För närvarande har vi 189 produkter från Asics och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

Under märket Asics kommer du även att hitta följande underliggande märken:

Du kan också läsa mer om Asics på deras officiella webbplats.

189 / 341
1 2 3 4
Meny
Navigering