Desigual REA

Desigual är ett spanskt märke som ursprungligen kommer från Ibiza. De är kända för sina färgstarka, livlig och nästan psykedeliska kläder för kvinnor, män och barn.

För kvinnor är det särskilt Desigual klänningar och väskor som är populära - väskorna är en stor färg touch om du har något lågmäld kläder, medan Desigual klänningar är perfekt om du älskar färg och är inte rädd för att synas.

Desigual kläder för män och barn är lite mer dämpad än deras kläder för kvinnor, men det finns fortfarande gott om färger och mönster.

Var hittar du så en Desigual återförsäljare eller butik? Det finns nu några fysiska butiker runt, men måste du handla Desigual, den bästa betala för att köpa sina kläder på nätet - här finns fler valmöjligheter och du kan ha turen att hitta Desigual på rea!

För närvarande har vi 214 produkter från Desigual och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

Under märket Desigual kommer du även att hitta följande underliggande märken:

Du kan också läsa mer om Desigual på deras officiella webbplats. Det finns även mer information om Desigual på Wikipedia - titta på Desigual Wikipedia-artikel, om du är nyfiken.

214 / 607
1 2 3 4
Meny
Navigering